Automation

Automation af procesanlæg indenfor den farmaceutiske branche, biotech og fødevarer

Cirkom er et ingeniørhus stiftet i år 2000 af en gruppe ingeniører med rødder i den farmaceutiske industri.

Vi er en uafhængig leverandør af procesautomation hos toneangivende farmaceutiske, bioteknologiske og fødevareproducerende virksomheder.

Vi bygger vores langvarige relationer og succes på forretningsforståelse, projektledelseserfaring og teknisk kunnen, og tillægger disse elementer stor vægt i vores måde at arbejde på.

Cirkom er altid på udkig efter erfarne folk med kendskab til automation og produktionsprocesserne i de industrier, som vi beskæftiger os med.

Job hos os

Vores vision

Vores ambition er at styrke og videreudvikle langvarige relationer med nuværende og kommende kunder, inden for den farmaceutiske branche, biotek- og fødevareindustrien. Relationer der bygger på stor faglighed, gensidig tillid og respekt.

Vores mission

Det er vores mission at interagere med alle vores kunder på samme professionelle måde, med kompetence og professionalisme. Derfor prioriterer vi kontinuerlig udvikling af den enkelte medarbejders faglighed, evner og viden. Derudover vil vi løbende optimere de interne processer, så det sammen med vores kompetencer sikrer, at vi leverer det, vi lover, til aftalte tid, kvalitet og økonomi.

Vores værdier

Vi er ærlige, ansvarlige, ambitiøse og innovative – og det afspejles i vores måde at arbejde på.

Scroll to Top