Vores arbejdsplads

Vi arbejder i teams

Cirkom er et engineering-hus, der leverer turnkey-løsninger til vores kunder – uanset om det drejer sig om design og etablering af helt nye fabrikker, projektering af nye produktionslinjer, automatisering af eksisterende delprocesser eller opgaver inden for analyse, validering og dokumentation.

Dette betyder, at når du arbejder hos os, samarbejder du tæt med de kolleger, som også deltager i den specifikke opgave. Nogle opgaver varer kun få dage eller uger, mens andre er projekter, der strækker sig over flere år.

I nogle opgaver vil du have rollen som projektleder, i andre vil du være lead eller medproducerende på en delleverance, og i andre igen vil du være med for at lære en ny proces at kende.

Fællesskab og faglig fordybelse

For at trives hos Cirkom skal du værdsætte teamarbejde – både med mere erfarne og mindre erfarne kolleger samt med dem, der nærmer sig opgaven med en anden faglig baggrund end din egen.

I større projekter får du også mulighed for at fordybe dig og erhverve ny viden og færdigheder, som er essentielle for, at teamet kan løse den aktuelle opgave tilfredsstillende.

Vi arbejder hos Cirkom og på vores egen måde

Vi tager ansvar for at løse kundernes opgaver fra A til Z, og det er os, der styrer processen frem mod opgavens løsning.

Derfor tilbringer de fleste af vores medarbejdere også størstedelen af deres arbejdstid hos Cirkom i Roskilde.

Når vi besøger kunder, er det oftest i forbindelse med opstart af en opgave samt test, aflevering og validering af løsningen.

Som udgangspunkt arbejder vi alle i fællesskab på adressen. Dog kan vi lejlighedsvis arbejde hjemmefra, især når en opgave kræver ro og fordybelse.

Scroll to Top