Om Cirkom

Et specialiseret engineering-hus

Siden år 2000 har Cirkom opsamlet viden om og erfaring med de processer, der styrer produktionen hos nogle af Danmarks førende farmaceutiske virksomheder. Vores dybdegående viden om produktionsprocesser og automation drages der også nytte af inden for biotech- og fødevarebranchen.

Cirkom er beliggende i udkanten af Roskilde. Ejerkredsen består i dag af Kurt Christensen, administrerende direktør, og Martin Næstrup Madsen, teknisk direktør.

Efter mere end to årtier er det fortsat det nære samarbejde med medarbejdere og kunder i projektgrupperne, der skaber arbejdsglæde for ejerne.

”Det er vores team, der gør, at vi er glade for at gå på arbejde. Vi er ikke blot et konsulenthus eller softwarehus. Vi er et engineering-hus som lever af vores dybdegående procesviden. Vi skaber løsninger, der når ind i de inderste hjørner af vores fagområde på en måde, som kun få virksomheder formår,” siger Kurt Christensen.

Når en ny farmaceutisk produktionslinje eller biotech-fabrik skal designes, er Cirkom ofte med ved bordet fra starten.

Vi søger flere medarbejdere

Med en fremtid, der byder på endnu flere farmaceutiske opgaver, og samtidig en stigende mængde opgaver inden for biotech og fødevarer, er Cirkom i gang med at rekruttere flere medarbejdere. Vi søger en mangfoldighed i vores medarbejderstab, hvilket bidrager til en endnu mere dynamisk arbejdsplads.

”Vi skal konstant stræbe efter at være på forkant. Hos Cirkom skjuler vi os aldrig bag andre. Vi påtager os ansvar og går altid efter den rigtige løsning – også når den er krævende,” siger Kurt Christensen.

Scroll to Top