Mød dine kollegaer

Mød dine fremtidige kollegaer

Martin Springer: Der bliver lyttet, hvis man har noget på hjertet

Martin er ingeniør med speciale i elektronik fra DTU og kom til Cirkom for nogle år siden. Det er ikke en beslutning, Martin på noget tidspunkt har fortrudt. En af de ting Martin sætter pris på, ved at være et mindre sted, er den korte vej til beslutningerne:

”Der bliver lyttet, hvis man har noget på hjerte, og når så beslutningen er taget, så er der ikke lige en ekstra chef, der skal spørges,” siger Martin og tilføjer:

”Cirkom er et sted, hvor folk er ret længe. Der er næsten ingen udskiftning. Faktisk er der et par stykker, som er stoppet og så er vendt tilbage. Det kan jeg egentlig godt forstå”.

Læs hele interviewet med Martin her

 

Palle Toftehøj: Vi har en uformel og sjov arbejdsplads

Palle er Computer Scientist, har været hos Cirkom siden januar 2000. Og med Palles egne ord, kan han ikke komme i tanker om, at han nogensinde har fortrudt at starte her. Det er der flere gode grunde til:

”Jeg synes, at vi er en uformel og sjov arbejdsplads, hvor virksomheden gør meget for at give medarbejderne oplevelser ud over en normal arbejdsdag. Jeg kender ikke i hvert fald ikke andre steder, hvor de har samme privileger.”

Læs hele interviewet med Palle her

Scroll to Top