Covid-19: Cirkom arbejder sikkert med automation for Biotek og Pharma

Covid-19: Cirkom arbejder sikkert med automation for Biotek og Pharma

Udbruddet af Corona-virus påvirker os alle sammen. Hos Cirkom ændrer vores hverdag sig også, mens vi fortsætter vores projekter og opgaver med automation for Biotek- og Pharma-industrien. Vi oplever stadig stor efterspørgsel og arbejder derfor videre – næsten – som normalt.

”Vi følger udviklingen tæt og retter os naturligvis efter myndighedernes udmeldinger. Derfor arbejder vi hjemme fra i den kommende tid. Vi har heldigvis stor øvelse i at holde møder online, hvor vi kan koordinere og tale med hinanden, og hvor vi også kan være i dialog med vores kunder,” siger Martin Næstrup Madsen, der er partner og direktør hos Cirkom A/S.

”På nuværende tidspunkt har vi fortsat mange igangværende projekter, der skal fuldføres. Vores kunder har stadig brug for vores automationsløsninger, og vi fortsætter driften på bedst mulige vis. Det kan blive nødvendigt at mødes med vores kunder for at aflevere forskellige dele, men så sørger vi for kun at mødes én til én. Med god afstand og hygiejne.

Kunder og samarbejdspartnere kan som altid kontakte os på telefon og mail. Vi får det bedste ud af de særlige omstændigheder, og så glæder vi os bare til at komme tilbage på kontoret, så vi igen kan grine ad hinandens jokes,” siger Martin Næstrup Madsen.

Scroll to Top